Acasa » Expertiza noastră

Expertiza noastră

Dacă ai citit pagina Despre noi și ai ajuns și aici, înseamnă că știi deja cine suntem și cu ce ne ocupăm. Acum vrem să îți explicăm și care este situația cu produsele pe care le găsiți în categoria recenzii.

Primul și cel mai important lucru de menționat este că nu putem să nu fim subiectivi. Când vine vorba despre orice produs, este clar că nu se va putea ”mula” pe necesitățile tuturor oamenilor. Astfel, chiar dacă încercăm să prezentăm fiecare produs exact așa cum este, de cele mai multe ori ne vom da cu părerea și în funcție de cum folosim noi produsul.

Fiind persoane tehnice, s-ar putea ca uneori să explicăm unele aspecte în detaliu. Considerăm că acest lucru este foarte important când vine vorba de un produs inteligent. Preferăm să dăm mai multe detalii decât să lipsească lucruri importante pe care trebuie să le știți.

Majoritatea produselor prezentate sunt achiziționate de noi, iar în cazul sponsorizărilor, menționăm tot timpul acest lucru la începutul articolului. Astfel, menținem transparența despre care vorbeam. De altfel, faptul că am primit niște produse pentru test nu va însemna că nu vom fi subiectivi cu privire la funcționalitățile și capabilitățile produselor.