becuri tuya
Acasa » Ghiduri » Cele mai bune becuri compatibile cu Tuya

Cele mai bune becuri compatibile cu Tuya

de Andrea Raduly
3 min.

Tuya Smart deține deja o mare popularitate în rândul iubitorilor de tehnologie. Află și tu care sunt avantajele acestei platforme, dar și care sunt cele mai bune becuri tuya pentru casa ta.

Dacă ar fi să avem câte o aplicație pe telefon pentru fiecare dispozitiv smart din casă, atunci aș spune că nu am fi noi atât de smart.

Avantajul cel mai mare al aplicației Tuya Smart este faptul că reușește să înglobeze o sumedenie de dispozitive inteligente. Astfel că, printr-o singură aplicație vei putea să realizezi orice comandă vrei.

De regulă, o foarte mare parte a dispozitivelor inteligente compatibile cu Tuya sunt mult mai accesibile ca preț. Dacă tragi un ochi la becurile Tuya recomandate de noi vei observa și tu același lucru.


De ce sa alegi becuri cumpatibile cu Tuya?

Prețuri accesibile

Exista o mulțime de dispozitive ieftine și faine de la diferiți producători și mărci, toate capabile să funcționeze împreună. Cel puțin dacă ești la început de drum sau poate nu știi dacă ideea unei case smart este pentru tine, ai putea sa începi cu niște produse mai accesibile ca preț.

Platforma Tuya Smart se bazează pe tehnologia IoT (internet of things) pe care producătorii de dispozitive inteligente o pot integra în sistemele lor. Tuya nu face produse. Tuya ajută diverse companii să intre pe piața IoT, oferindu-le hardware, software și o platformă cloud.

Integrare ușoară într-o singură platformă

Un alt motiv important pentru care merită Tuya Smart este că aplicația le permite utilizatorilor să combine mai multe dispozitive inteligente, de la diferiți furnizori într-o singură platformă. De aici derivă și un alt avantaj, acela că nu ești obligat să cumperi produse doar de la o anumită marcă.

În plus de asta, poți face o grămadă de automatizări care să îți controleze dispozitivele exact așa cum vrei tu.

Dacă te-ai hotărât să începi cu astfel de produse, îți va fi de folos să citești și cum să conectezi dispozitive la aplicația Tuya Smart.

Lipsa costurilor suplimentare

Majoritatea becurilor Tuya funcționează prin Wi-Fi. De aceea nu vei avea nevoie de un hub sau de un bridge. Este de ajuns să conectezi becurile la routerul tău și să le poți controla de oriunde ai fi. Pentru început, când vrei să experimentezi te poți baza pe routerul tău. Odată ce vei aduna tot mai multe dispozitive, vei recunoaște necesitatea unui hub.

Un gateway sau un hub oferă avantajul că dispozitivele se conectează mult mai rapid la rețea.

Citește si: Tuya Gateway – cea mai bună alegere

Compatibilitate cu Google Home și Amazon Alexa

Dacă ai o boxă inteligentă precum cele de la Google Nest sau Amazon Echo nu trebuie să îți faci griji. Becurile Tuya precum și celelalte dispozitive Tuya pot fi integrate în cele două sisteme și astfel le vei putea controla oricând și vocal.

Dacă dorești să mergi și tu pe varianta becurilor compatibile cu Tuya, vei găsi o mulțime de becuri cu tot felul de funcții. Becuri cu lumină albă sau RGB, sau așa numitele becuri dimabile cu care poți regla intensitatea luminoasă. De asemenea, găsești și funcții precum: sincronizarea luminii în funcție de ritmul muzicii pentru amuzamentul copilului tău, sau de ce nu, copilului din tine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *